Oskarin hyödyntäjät haluavat tietää minkälaisia palveluita Sinun yrityksesi tarjoaa Oskarin avulla?

Etsimme Suomessa ja maailmalla Oskarin avulla tuotettuja palveluita ja yrityksiä, jotka voisivat ottaa tai ovat jo ottaneet Oskarin mukaan omaan liiketoimintaansa. Avoimen lähdekoodin ohjelmistoilla voi tehdä monenlaisia palveluita: räätälöidä ohjelmistoja, tarjota asennuspalveluita ja ylläpitoa, toteuttaa koulutuksia ja tukipalveluita tai vaikkapa työpajoja Oskarin kehittämiseksi. Nyt olemme kiinnostuneita mitä kaikkea yrityksillä on tarjota Oskari-yhteisölle!

Järjestämmekin tämän vuoksi yrityksille ja Oskari-palveluista kiinnostuneille pitchaustilaisuuden 11.12. Kansallismuseon tiloissa (kokoustila Ateljee) Helsingissä (Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki). HUOM! TILAISUUS SIIRTYY VUOTEEN 2019! UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN MYÖHEMMIN. 

Jokaiselle Oskari-palvelua tarjoavalle yritykselle annetaan 5-10 minuutin pitchaus / esityshetki, jonka jälkeen keskustellaan yhteistyöstä sekä kehittämiskohteista palveluiden kehittämiseksi. Paikalla on myös julkishallinnon edustusta Oskarin kehittämisryhmästä.

klo 14:00 Alustus: Oskarin yhteiskehittäminen ja tilaaminen

  • Rina Tammisto, Oskari kehittämisryhmän puheenjohtaja, Tilastokeskus
  • Sanna Jokela, Oskari viestintäkoordinaattori

14.15-15.15 Yritysten pitchaukset (n. 10 min / pitchaus). Varaa aikasi pitchaukseen täältä tai jos et ehdi paikalle, kerro samalla millaisia palveluita tarjoatte ja voimme lisätä tiedot yhteisöjäsenlistalle.

  • Jan Lindbom, Sitowise Oy, Oskari-alusta palveluna (Saas), Oskari-kehitys, Oskari-koulutus
  • Erno Mäkinen, Gispo Oy,  Voimme aiheuttaa avoimuutta: Oskari koulutukset ja räätälöinti
  • Marko Kauppi, Ubigu Oy – Otsikko tulossa

15:15-15:30 “Open Mic” – kommentteja & ideoita

15:30-16:00 Keskustelua yhteistyöstä / kehittämistarpeista

Tilaisuuden antina on löytää uusia tapoja hyödyntää Oskaria, joista Oskari-verkosto voi viestiä eteenpäin. Paikalle kutsutaan myös Oskari-palvelun omistajia, joilla on erityisesti tarve löytää erilaisia Oskari-palvelutuottajia ja kontakteja. Huomioitavaa on, että tilaisuus ei ole mihinkään kilpailutukseen liittyvä eikä toimi neuvottelutilaisuutena. Haluamme avoimesti kuulla eri tahojen palvelutarjonnasta. Yhtenä tavoitteena verkostolla on myös kansainvälistyminen ja siihen parhaiten päästään, jos yritykset ottavat Oskarin jollain tavoin omaan palvelutarjontaansa.

Kutsumme samalla kaikki Oskari-palveluita tarjoavat tahot Oskarin verkostolistalle ja kerromme sitä kautta palveluistanne.

Ilmoittaudu mukaan tästä.