Sitowise tarjoaa asiakkailleen rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaalisia palveluita. Sitowisellä on pitkä kokemus ja laaja asiantuntemus Oskari-pohjaisten paikkatietoratkaisujen kehittämisestä valtionhallinnon organisaatioille ja kunnille. Sitowise on ollut myös vahvasti kehittämässä Oskarin lähdekoodia. Oskaria hyödynnetään myös Sitowisen omissa tuotteissa, kuten esimerkiksi osallistavassa Harava-karttakyselypalvelussa.

Sitowisen tuotanto- ja teknologiajohtaja Jan Lindbom on jo Oskari-yhteisön konkari, sillä hänet on valittu kolmena vuonna peräkkäin Oskarin kehittämisryhmään. Näin Jan Lindbom kertoo itsestään:

”Olen hyvin asiakaslähtöisesti ajatteleva, liiketoimintaa ymmärtävä ja teknisesti valveilla oleva menevä kaveri. Haluan tuoda kehittämisryhmään intoa ja draivia, joka tempaa mukaansa uusia kasvoja Oskarin pariin myös kehittämisryhmän ulkopuolelta. Toivon kehittämisryhmän työskentelyltä juuri edellä kuvattuja elementtejä ja tukea/sparrausta eri foorumeilla, kun olemme astumassa OSGeon ihmeelliseen maailmaan. Asioita kannattaa ajatella yksinkertaisesti ja suoraviivaisesti häpeilemättä omia saavutuksiaan.”